top of page

Les referanser lenger nede på siden her

Referanse: Tekst

Hva synes du om mine tjenester?

Har jeg utført arbeider og/eller vært i kontakt med deg?

Da setter jeg stor pris på en tilbakemelding på hva du syntes var bra (eller mindre bra).

Din mening betyr mye for meg, og det gjør meg mulig til å bli enda bedre.

Vil du anbefale Haugesund Gulvservice til vennene dine?

Takk for innsendingen din!

Referanse: Rate Us

Referanser fra tidligere kunder

Hva sier tidligere kunder om meg?

Gjennom nær 30 år som gulvsliper og arbeide med fornying av gulv har jeg vært hos mange tusen kunder.
De aller fleste er heldigvis meget fornøyd med arbeidene jeg har utført, og noen av disse ser du under her.
Det skal også sies at med mange tusen oppdrag så har jeg også noen få ganger vært uheldig og oppdraget har ikke gått som både jeg og kunden har forventet, tryggheten din er at skulle det oppstå feil eller annet så har jeg vært her i 30 år og håper være her i 30 år til slik at du skal være trygg på at da kommer jeg tilbake å fikser opp det som event ikke har svart til forventningene.

Vi er svært godt fornøyd med utført arbeid. Gulvet ble fantastisk fint og vi anbefaler gjerne ditt firma til andre.

H. K. Borgenvik

Fekk slipt og olja eit 20 år gammalt og velbrukt furugolv på ca 27m2, med fantastisk flott resultat. Det vart nett som nytt.
Veldig fornøyd, flott arbeid utført til nøyaktig avtalt pris, og godt humør.
Kan absolutt anbefale Tom Gaard Langøen og Haugesund Gulvservice as til andre.

A. G. Magnus

Arbeid med slip og lakk av totalt 50m2 furugulv pluss ditto trapp utført presist og i samsvar med anbud. Alt ble som nytt - vi er storfornøyd med arbeid og service! Anbefaler Tom på det varmeste.

J. Enerstvedt

Haugesund gulvservice as har slipt og lakket parkett i en leilighet for meg. Jeg er svært godt fornøyd med Haugesund gulvservice (kontaktperson Tom G. Langøen), og ønsker å nevne følgende:
1. Det ble gitt gode råd og anbefalinger. Pristilbudet var godt beskrevet med ryddig fremstilling av pris for arbeidet.
2. Arbeidet ble utført til avtalt tid. Haugesund gulvservice var veldig ryddige og nøyaktige i utførelsen av arbeidet.
3. Nøkkelen ble godt ivaretatt, samt at det var utvist stor fleksibilitet (slik at jeg fikk anledning til å levere den til dere og hente den etter at arbeidet var utført).
4. Det var ryddig og enkelt for meg å forholde meg til Haugesund gulvservice gjennom hele prosessen.
5. Jeg anbefaler svært gjerne Haugesund gulvservice as til andre.

O. Fosse

Kobberverkets Venner fikk slipt og oljet et 30 år gammelt furugulv i Muse`Kafe i Visnes. Gulvet fremstår nå som nytt ogvi er strålende fornøyd med det arbeidet og den servicen vi har fått fra Tom. Han kom når han sa han skulle komme, og var ferdig med jobben akkurat som planlagt. Kjempebra! Jeg vet hvem jeg skal kontakte når jeg skal slipe parketten i mitt eget hus. Tusen takk for vel utført jobb.

Kobberverkets venner v./ A. Fylkesnes

Utførte sliping av gulv og fylling i sprekker på veldig gammelt parkettgulv, og pussing og oljing av kjøkkenbenk. Resultatet ble fantastisk flott. Tidspunkter ble overholdt og utført arbeid og service er super. Bilder underveis av arbeidet ble sendt på sms.

J. Eskevik

Takk for jobben du leverte te oss i dag! Me er veldig fornøyde me jobben du har gjort, og kan lett anbefale deg også te andre. Gulvet ble lyst og fint, akkurat som me hadde sett for oss.

Jan Martin K.

Vi brukte Haugesund Gulvservice for å slipe våre heltregulv i vårt nykjøpte hus, jobben var de ferdig med på onsdag og vi er veldig fornøyd med både utførelsen av arbeidet og hans imøtekommende vesen.
Takk for vel utført jobb, vi er veldig fornøyd med resultatet.

Øyvind O.

Utførte sliping + 3 strøk lakk av heltre furugulv, ble kjempefint. Takk for god jobb i Skudesneshavn.

E. Lund

Utrolig fornøyd med jobben dere har gjort på Brasserie Brakstad! Anbefales!

S. H. Brakstad

Kjempe service! fikset gulvene kjapt og fikk gulvene til å se helt nye ut. Stilte presist som avtalt og gjorde en kjempejobb hos oss. Skal lete lenge etter bedre service. Tom anbefales på det sterkeste :-)

K. Eriksson

Veldig fornøyd med gulvene dere slipte hos oss. De ser ut som nye! Og ikke noe støv, herlig :-) 
Takk for god service og utmerket resultat på jobben. Vi skal anbefale dere videre.

Jakob F.

Fikk slipt og lakkert gammel parkett i gang samt 2 soverom, utført i April 2016. Et fantastisk flott resultat, og kjempegod service. Kan anbefales på det varmeste, og kommer til å bruke Tom igjen ved event senere behov.

B. Gerhard

Vi fikk slipt og lakket 16 år gammel parkett i romjula da vi var bortreist, kom hjem til flunkende "nytt" gulv og ble kjempefornøyd. Parketten ser bedre ut nå enn da den var helt ny!! Veldig god service og upåklagelig utført jobb, og ikke minst fullstendig støvfritt. Vi kommer HELT sikkert til å benytte oss av Tom igjen :-)

V. Runde

Tusen takk for kjempe flott jobb. Kjempe service og vel utført arbeid. Tar kontakt når mer arbeid skal utføres.

B. Årak

Glad vi gikk for det. Ble som nytt gulv hos oss i Skåredalen, kan trygt anbefales videre. Takk for flott service og problemfri utførelse!

K. Rørtveit

Kom i avtalt tid, leverte avtalt produkt til avtalt pris. Ingen problemer og bare hyggelig og imøtekommende. Jobbet til og med i helgen for å bli ferdig for oss som ønsket å få møblene tilbake på plass. Meget slitt eikeparkett på 30 år ble faceliftet til ny parkett med fin glød. Kan trygt anbefales.

L. Auestad

Har fått slipt ned mørk og slitt furugulv på hytta vår på Haukeli. Gulvet ble som nytt!! Meget imponert og fornøyd med resultatet. Kan anbefales!

Å. Opheim

Noen som kan jobben sin!

E. Espeland

Kan trygt anbefales. Flott utført arbeide

O-A. Våge

Veldig fornøyd med utført arbeid .. vi var bortreist og kom hjem til nye gulv/ slipt parkett .. renslig og flott arbeid .. nesten ikke støv ! Vi bruker deg gjerne ved neste oppdrag ��

V og P.O Runde

Referanse: Testimonials
bottom of page