top of page

Haugaland Kraft fikk fornyet parkettgulvene i kantinen

Haugaland Kraft er en kunde som jeg har fått være så heldig å få slipe gulv hos flere ganger den siste tiden. Nå var tiden kommet til å fornye parkettgulvene i kantinen på hovedkontoret i Haugesund.

Kantinen er et rom som ofte blir mye brukt i enhver bedrift, så også her hos Haugaland Kraft. Således var det på tide å få fornyet parkettgulvene her da gulvet var begynt bli både oppskrapet og hadde fått denne litt usjarmerende gul fargen som kommer i eldre parkettgulv.

Og siden de i Haugaland Kraft er veldig opptatt av miljø og bærekraft, så valgte de selvsagt å få gulvene fornyet istedenfor å bytte de ut med nye gulv.

Med en gulvflate på rundt 400 kvadrat så krever det mye av både meg som sliper og ikke minst kreves det mye av maskinene som skal brukes. Jeg har investert de beste maskiner for støvopptak og effektivitet.

Behandling

Gulv brukt i og hos bedrifter har betydelig mer gangtrafikk og slitasje en parkettgulv i private hjem, jeg valgte derfor på disse gulvene en ekstra slitesterk gulvlakk.

  1. Først ble gulvene slipt ned og alt av gammel behandling ble fjernet fra gulvene.

  2. Gulvene ble slipt så med finere og finere slipekorning, før jeg avsluttet med korning 120 på slipepapiret.

  3. Gulvene ble så lakket med to strøk med hvitlakk, før to strøk med ekstra slitesterk gulvlakk (Bona Traffic HD) ble påført på topp. Lakken er i helt matt utførelse.

Jeg monterte også ned gulvbelegg fremfor kjøkkeninngangen.

Har du et parkettgulv som kunne behøvd en fornying?

Ta kontakt med meg på tlf 413 45 200 eller hei@hgulv.no for å avtale en befaring eller for en prat rundt hva jeg kan gjøre med dine parkettgulv.
149 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page