top of page

Slipt parkett Haugaland Kraft

Denne uken var jeg så heldig at jeg fikk fornye noen eik parkettgulv hos Haugaland Kraft i Haugesund.

Parkettgulvene var her blitt både betraktelig gulnet og oppskrapet.

Jeg slipte ned parketten til alt av gammel behandling var fjernet, samt slipte bort alt av skraper.Etter sliping ble parketten påført to strøk med hvitlakk samt et strøk med ultramatt ekstra slitesterk gulvlakk i vannbasert utførelse.Her er parketten påført totalt tre strøk med vannbasert gulvlakk

Har du et parkettgulv eller et heltregulv som kunne behøvd en fornying? Jeg har utført miljøvennlig fornying av gulv siden 1994, så ditt gulv er i trygge hender hos meg.


Kontakt meg på telefon eller gjennom en epost. En befaring er både gratis og helt uforpliktende.
Tom Gaard Langøen
Kontakt meg for en prat om hva jeg kan gjøre med ditt gulv.

259 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page