top of page

Hvem er Haugesund Gulvservice?

Oppdatert: 15. feb. 2023


GODT HÅNDVERK LØNNER SEG I LENGDEN

Haugesund Gulvservice er eiet og drevet av Tom Gaard Langøen. Firmaet ble etablert August 1994. Jeg er 2` generasjon gulvlegger/gulvsliper og er lidenskapelig opptatt av det å fornye gulv. Jeg sliper og fornyer alt innen parkett og heltregulv, samt monterer også gulvbelegg og tepper. Jeg utfører arbeider i Haugesund, Karmøy, Sveio, Tysvær, Vindafjord, Bømlo og Stord. Samt er iblant også i Odda og på Vågsli for å fornye gulv. Hvordan vil du merke forskjellen? Jeg prøver alltid å levere tjenestene mine slik jeg vet du og andre boligeiere ønsker.

  • Jeg er hyggelige

  • kommuniserer godt

  • følger opp

  • holder mine løfter

  • kommer når jeg skal

  • gjør det vi har blitt enige om

  • er dyktige på faget mitt

  • respekterer deg og ditt hjem

  • sender deg en faktura uten noen overraskelser.

Det er en grunn til at jeg fremdeles er her etter nær 30 år med kundebehandling.

Ta kontakt med meg for en uforpliktende og helt gratis befaring av deres gulv.


Du når meg enklest ved å ringe meg på tlf 413 45 200 og/eller sende meg en epost her.


I Haugesund Gulvservice as bruker vi markedets aller nyeste maskiner for støvfri gulvsliping.Les også tilbakemeldinger fra noen av våre tidligere kunder, disse finner du på førstesiden her på nettsiden.

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page