top of page

Heltregulv i hytte Skjoldastraumen

Oppdatert: 12. sep. 2021


I helgen var vi i Skjoldastraumen for å slipe og fornye gulvene i en hytte.

Kunden har her nettopp kjøpt hytten, og ønsket da få fornyet de gulvene som lå i hytta.

Original gulvene var godt gulnet etter mange års bruk, noe som gjorde hele rommene mørke ved at gulvet "stjal" mye av lyset.


Som en ser av bildet her så trengte disse gulvene en oppfrisking.

Eier av denne hytten er en gjentagende kunde som flere ganger på andre prosjekter har brukt oss, således visste kunden det at gulvene var i gode hender ved å kontakte oss.På kjøkken gulvet var det tidligere montert et gulvbelegg med tykk filt bakside. Belegget ble her fjernet, før den gamle filten som da hang igjen i gulvet ble slipt bort.På bildet her er filten slipt bort, og mellom og finsliping kunne starte.Gulvene her i denne hytten skulle av oss kun slipes, kunden skal selv lakke gulvene.Vanligvis sliper vi alle gulv med vårt støvfrie system med spesial støvsugere tilkoblet med HEPA filter. På denne jobben ble vi enig med kunden om at vi brukte kun støvpose på grovslipingen grunnet bære avstand fra vei og ned til hytta (vår største støvsuger veier endel kilo).


Det som er viktig å huske på er at der det ikke blir brukt spesial støvsugere, men kun støvpose på slipingen så vil det bli litt støv i luften. Det anbefales således ikke å kun bruke støvpose ved sliping der det ikke skal utføres nedvask i ettertid.Så også på disse gulvene ble forskjellen stor før og etter.


Så har du et gulv som du ønsker få frisket opp? Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.
 

83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page