top of page

Fornying av PVC vinyl belegg og Linoleum gulv

En innovativ og svært effektiv løsning som forvandler og forlenger levetiden til elastiske gulv. Dette bærekraftige programmet av høy kvalitet lar deg ikke bare opprettholde et gulvs friskhet, men også forvandle utseendet totalt uten å erstatte det. Selv i områder med mye trafikk kan overflater forsegles for ekstra holdbarhet og langsiktig beskyttelse.


Jeg kan med vårt system for fornying av plastbelegg/PVC belegg og linoleum fornye det gulvet dere allerede har uten at dere behøver fjerne det eksisterende gulvet.


Vi kaller det fornying, men du kan lett forveksle det med et helt nytt gulv.


Med Haugesund Gulvservice Resilient System kan du fullstendig transformere eksisterende elastiske gulv i linoleum, PVC, Vinyl (LVT), gummi og PU. Uavhengig av overflaten er resultatene ganske enkelt enestående.I tidligere tider har en vært nødt til å ta den store jobben med å fjerne det gamle gulvbelegget, ofte avrette underlaget før nytt gulvbelegg ble montert. Med Haugesund Gulvservice Resilient System (HGRS) så har dere nå muligheten til å få fornyet deres eksisterende gulv.
Gulvbelegg før fornying


Gulvbelegg etter fornying


Transformering av slitte gulv
For å spare nedetid og kostnader, gjør det på riktig måte - gjør det på Haugesund Gulvservice-måten.

50 % mindre nedetid


En totalrenovering på 300m² kan ta opptil 8-10 dager hvis du bytter hele belegget. Med Haugesund Gulvservice Resilient System kan du gjøre det på tre-fire dager. Ikke bare det, men du kan til og med bestemme om du vil beholde det eksisterende utseendet på gulvet, eller endre det.


Forbedret gulvhygiene


Rene overflater er avgjørende. Spesielt i lokaler som sykehus og barnehager hvor høy hygiene er avgjørende. Ved å tilpasse Haugesund Gulvservice Resilient System nyeste banebrytende metoder, kan rengjøringseffektiviteten økes enormt.


CO2 og energisparing


Gulvrenovering sparer opptil 90 % i redusert karbonavtrykk sammenlignet med å installere et nytt gulv, mens energibesparelsen er så høy som 95 %. Vurderingene omfatter alle produkter som brukes, strøm, forbruksvarer, avfallsbehandling og transport.


Designmuligheter


Gi gulvet ditt nytt liv. Haugesund Gulvservice Resilient System løsninger lar deg få frem den unike karakteren, slik at du kan endre fargen på gulvet. Du kan også legge til maling, for det meste brukt til elastiske sportsgulv.


Haugesund Gulvservice Resilient Systemsystemet må ikke forveksles med det å male gulvbelegg på gamlemåten, dette er et varig og garantert system som er laget for å holde i mange mange år.


Forny og forleng gulvets levetid med en ny slitesterk overflate med kun vår klarlakkløsning eller transformer gulvet fullstendig, og legg til uendelige designmuligheter med vår fargelakkløsning.

Klarlakkløsning


Denne metoden gjenoppretter den elastiske overflaten til sin opprinnelige nye gulvlignende tilstand, vedlikeholder og foryner det eksisterende gulvet samtidig som det tilfører et lag med ekstra holdbarhet som fjerner behovet for å polere gulvet igjen.


Fargebeleggsløsning


Denne metoden transformerer og fornyer overflaten fullstendig med nye designmuligheter fra en enkel fargeendring til mer intrikate sjetonger og til og med logoer eller design. Du trenger ikke å rive ut og erstatte det eksisterende elastiske gulvet.
Slitasjegaranti


Nyt slitesterkt og vakkert elastisk gulv og trygghet i mange år fremover med det ypperste innen holdbarhet med en slitasjebeskyttelsesgaranti fra Haugesund Gulvservice. Med Haugesund Gulvservice Resilient Solution fornyer du gamle, slitte elastiske gulv uten å måtte tåle de høye kostnadene og tiden med å erstatte dem.


Systemet er ideelt for kontorlokaler, skoler, sykehus og lignende.


Ta kontakt med meg for mer informasjon og en uforpliktende prat rundt hva jeg kan gjøre med deres gulv.Kontakt meg på telefon eller epost, min kontaktinformasjon finner du ved å klikke HER

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page