top of page

Parkettgulv som ble slipt og behandlet med hvitlakk og helt matt gulvlakk

Her har jeg vært for å slipe et gulv som var blitt behandlet med gulvolje for ca 7-8 år siden. Gulvet var nå blitt forholdsvis mørkt og slitt, slik at det nå var tid for en fornying av gulvet.


Kunden ønsket opprinnelig gulvet behandlet med hvitolje etter slipingen, men gjennom samtale med kunden rundt deres behov og ønsker for gulvet anbefalte jeg at gulvet best kunne behandles med hvitlakk samt en helt matt gulvlakk istedenfor.


Årsaken til mitt råd var at dagens gulvlakk vil gi et tilnærmet identisk uttrykk som en gulvolje og grunnet lakk er helt vedlikeholdsfri så ville det være en bedre løsning for denne kundens behov.Slik at gulvet ble slipt og klargjort for lakkering. og vi valgte to strøk med hvitlakk samt ultramatt vannbasert gulvlakk på tredje og siste strøket.Husk at en sliping i dag er bortimot støvfri, samt dagens vannbaserte gulvlakker er i meget høy kvalitet slik at en er sikret et vedlikeholdsfritt gulv i mange mange år.


Gulvlakk har også en meget god UV beskyttelse og gulv behandlet med farget lakk vil i minimal grad gulne over tid. En stor fordel er også at lakkene jeg bruker er fri for skadelige stoffer og er således et miljøvennlig alternativ samt er bra for deres innemiljø.


Lakken på bildet her vil være helt matt etter den er tørket
Lakken på bildet her vil bli helt matt etter den er tørket

Har du et gulv som kunne behøvd en fornying? Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat rundt hva jeg kan gjøre med deres gulv.185 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page