top of page

Leilighetsbygg i Haugesund som fikk slipt parkettgulvene i 4 leiligheter.

Her var jeg for å slipe samt lakke ca 180 kvadrat med parkettgulv i 4 leiligheter.

En kunde av meg har her kjøpt et leilighetsbygg der gulvene var rimelig slitte etter mange år som utleieleiligheter. Kunden ønsket friske opp leiligheten før de skal legges ut for utleie igjen.


Som en ser av bildene over her så var det absolutt på tide med en fornying.


Og som de kostnads og kvalitetsbevisste kundene de er så tok de kontakt med meg for en miljøvennlig fornying av gulvene.


Jeg slipte først bort alt av gammel gulvlakk, samt ujevnheter og hakk ble fjernet.

Etter sliping påførte jeg to strøk med hvitlakk for å unngå fremtidig gulning før to strøk med min sterkeste gulvlakk i matt utførelse ble påført for et slitesterkt gulv som tåler mange år med utleie bruk.


Etter sliping og lakking fremstår nå leilighetene lyse og moderne, og vil være mye enklere å leie ut. Og en pluss er at de eksisterende gulvene fremdeles brukes, noe som er en både miljøvennlig og økonomisk fornuftig løsning.


Jeg er meget takknemlig og stolt over tilliten som blir gitt meg ved å la meg fornye gulvene. Har du gulv som kunne behøvd en fornying?


Ta kontakt med meg ved å sende meg en epost eller ring meg for en hyggelig prat eller for å avtale en gratis og uforpliktende befaring.Jeg har siden 1994 slipt og behandlet parkett og heltregulv, slik at du overlater trygt jobben i mine hender.

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page