top of page

Fordeler med lakkert parkett kontra oljet parkett

Både lakket og oljet parkettgulv har sine fordeler og ulemper, og hvilken type som er best for deg, vil avhenge av dine preferanser og behov. Her er noen fordeler med lakket parkett sammenlignet med oljet parkett:

  1. Holdbarhet: Lakket parkett har en tendens til å være mer slitesterk enn oljet parkett. Lakket danner en beskyttende film over treet som hindrer vann, smuss og slitasje i å trenge inn i treverket. Det betyr at lakket parkett er mindre utsatt for riper og slitasje over tid.

  2. Rengjøring: Lakket parkett er enklere å rengjøre enn oljet parkett. Fordi overflaten er tett og glatt, kan smuss og støv lett tørkes av med en klut eller mopp. I motsetning til oljet parkett, som krever mer vedlikehold og rengjøring for å holde seg frisk og ren.

  3. Utseende: Lakket parkett kan gi et mer moderne og stilrent utseende til gulvet. Lakket parkett har ofte en helt matt finish og kan gi en lysere og mer luftig følelse til rommet.

  4. Beskyttelse mot sollys: Lakket parkett kan motstå skader fra sollys bedre enn oljet parkett. Over tid kan sollys gjøre at oljet parkett gulv endres farge, men det kan unngås ved å velge et lakkert gulv med for eksempel litt farge i.

Har du spørsmål rundt hva overflate du bær velge på akkurat ditt gulv? ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale.


Kontakt meg ved å klikke her

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page