top of page

Eik parkettgulv som ble slipt og lysnet med lakk

Her var jeg for å slipe et eldre og mørknet eik parkettgulv, gulvet var etter mange års bruk blir både oppskrapet og gulnet/solfalmet.


Kunden ønsket et lyst gulv som så "ubehandlet" ut, og valget ble da å behandle gulvet med min hvitlakk samt helt matt overflate lakk.Gulvflaten her var 150 kvadrat, og jeg går på en slik jobb først inn med min grovslipemaskin som er en beltesliper for å fjerne alt av gammel lakk/behandling før jeg går over med mellom og fin slipemaskinene for å lage en fin og jevn overflate.


Når da gulvene er helt rene og som nye går jeg over med min lysningslakk og påfører to strøk med denne, før et tredje lakklag legges med den helt matte gulvlakken.


Standard er tre lakklag og det holder til normalt bruk i et bolighus, men en kan også om ønskelig få påført et fjerde lakkstrøk for ekstra toppbeskyttelse.Har du et gulv som kunne behøvd en fornying? ta kontakt med meg så avtaler vi en helt uforpliktende befaring der vi prater litt om hva dere ønsker som uttrykk for deres gulv. Du vil så i ettertid få et skriftlig tilbud tilsendt som du om ønskelig kan godkjenne og vi setter da opp tidspunkt for utførelsen.


Jeg har slipt parkett og heltregulv i eget firma siden 1994, slik at du overlater trygt ditt gulv i mine hender.Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet her på siden, du finner det ved å klikke HER76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page