top of page

AutoStore sine kontorer på DECO bygget Raglamyr

Oppdatert: 13. jul. 2023

Deco bygget Raglamyr er et bygg der jeg har utført mye arbeider, og med en fornøyd eiendom eier så ble jeg også denne gangen forespurt om jeg kunne fornye gulvene da en ny leietaker skulle inn i nye lokaler i bygget.


Disse gulvene ble også slipt og behandlet for kun to år siden av meg, men siden de nye leietakerne ønsket lyse gulv så ble jeg booket inn for å slipe disse på ny samt lysne gulvene.


Gulvene her er heltre eik industri staver, disse er perfekte i kontorlandskap da de er nær "uslitelige" og vil vare i mange mange år selv med meget hard bruk.Arealet her var rundt 450 kvadrat og arbeidene påbegynte jeg mandagen og var ferdig med sliping inkl tre strøk med lakking på fredagen.


Jeg er vant med sliping/fornying på både privathus og kontorer, slik at jeg utfører arbeider på kun noen få kvadrat og opp til noen tusen kvadrat.

Ta kontakt med meg på MAIL eller på telefon for en hyggelig og uforpliktende prat om hva jeg kan utføre på deres gulv. Jeg har slipt og fornyet gulv siden 1994, slik at du legger trygt dine gulv i mine hender.


Tom Gaard Langøen


145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page