top of page

Børstet overflate på parketten


Vi erfarer at mattlakkede og hvitmattlakkede parkettgulv med børstet overflate er veldig populære hos våre kunder.


Dette har tidligere vært en overflate som kun var mulig å få ved å kjøpe ny parkett, men vi har nå investert i nytt utstyr som kan skape denne effekten også på de gulv vi sliper.

Et parkettgulv med en børstet overflate som behandles med vår ultramatte gulvlakk har mange gode egenskaper:

  • Parketten får et veldig fint treuttrykk, da den børstede overflaten fremhever trestrukturen i gulvet. Parketten får på en måte et oljet utseende, men har lakkens egenskaper. Gulvene er helt vedlikeholdsfrie og har god motstand mot flekker. Det er derfor perfekt for dem som ønsker et oljet/hvitoljet parkettgulv, men som ikke ønsker å ha noe vedlikehold med gulvet.

  • Den børstede overflaten gjør at eventuelle riper og hakk i gulvet blir mye mindre synlig. Hvis man er uheldig med å få en ripe i parkettgulvet, så vil det være en ripe i en overflate med struktur.

  • Overflaten i et børstet parkettgulv er mer motstandsdyktig mot hakk og riper. Når parketten blir børstet, er det den mykeste veden i treet som blir børstet bort. Et mattlakket eller hvitmattlakket parkettgulv med en børstet overflate er derfor perfekt for barnefamilier eller familie med hund, da det rett og slett er et robust parkettgulv. Vi har hatt mange barnefamilier eller hundeeiere som har gitt oss positiv tilbakemelding på slitasjestyrken til et børstet parkettgulv.

  • Parketten får også en lunere overflate, enn et parkettgulv med en vanlig mattlakket/hvitmattlakket overflate. Grunnen er at strukturen i overflaten av parketten gjør at man får luft under føttene og dermed blir gulvet lunere å gå på.


Ta kontakt med oss i Haugesund Gulvservice as for å avtale en kostnadsfri og uforpliktende befaring ved å klikke under her.
163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page