fbpx

Vårt team er klar for å fornye dine gulv.

Med nær 47 års erfaring innen fornying av gulv innehar vi kvalifikasjonene for å kunne gi deg råd og utføre en riktig fornying av dine gulv.

Ta kontakt med faglig leder for avtale om befaring av ditt gulv, eller for å få gode råd til hva som kan gjøres med ditt gulv.

Our History

Vi startet Haugesund Gulvservice as med en tanke om at vi ønsket tilby profesjonelle tjenester til kunder på Haugalandet innen fagfeltene gulvsliping og gulvlegging.

På veien har vi vært heldig å fått med oss de riktige personene som innehar samme filosofi som oss eiere. Nemlig at GODT HÅNDVERK LØNNER SEG I LENGDEN både for våre kunder, men også for oss som firma.

Vi er opptatt av at vi skal gi våre kunder et godt og profesjonelt inntrykk helt fra første kontakt, og også etter oppdraget er overlevert våre kunder.

Vi er opptatt av å være ærlige og stå for det vi sier når det gjelder alt fra leveringstidspunkt, totalprisen for jobben, hva du som kunde kan forvente av oss samt hva resultat du skal kunne kreve av oss som et faglig og profesjonelt gulv firma.

Vi var også og er opptatt av at alle de produkter vi bruker skal være trygge både for deg som kunde og også for våre ansatte som utfører arbeidene. Alle produkter vi bruker er derfor av høyeste kvalitet og uten skadelig innhold. Du som kunde skal bo med det nye/fornyede gulvet i mange mange år, det er derfor viktig at ikke produktene avgir skadelige avgasser.

Det er også viktig for oss å levere støvfrie tjenester, slik at du som kunde skal slippe vaske ned hele huset etter vi har vært hos dere.

  • Firmaet blir etablert, i mindre skala og som et enkeltmannsforetak av i dag pensjonert fagmann.

  • Vi utvider firmaet med å ansette også malere for å ta unna de forespørsler vi får rundt maling og tapetsering.

  • Vi avslutter den delen som går på maling og tapetsering og bestemmer oss for å satse videre kun på fagfeltet som gjelder gulv. Da med fortsatt gulvsliping samt montering av gulvbelegg og tepper.

  • Vi tar inn fagfeltet betongsliping, da med sliping av betonggulv.

  • Vi foretar en utvidelse og får flere eiere inn, samt foretar flere ansettelser.